Blog & Recepten

01
mei
2019

Appeltaart

Voor al die mensen die al wekenlang teleurgesteld en met hun ziel onder de arm rondlopen: Hij is er weer hoor! De Appeltaart!
En binnenkort zullen we dan ook het edele recept delen op onze nieuwe ...

Lees verder

12
mrt
2019

Interview ROZ: Starten in Twente

Recent heeft het ROZ mij geïnterviewd met de bedoeling anderen te inspireren door de ervaringen en verhalen van andere starters uit Twente. Wat een eer:):) Hier onder kun je het hele interview leze...

Lees verder

20
jan
2017

Tubantia: Goede Chocolade maken, daar neem ik 24 uur de tijd voor....

Tubantia: Goede Chocolade maken, daar neem ik 24 uur de tijd voor.... Lees hier het hele stuk link


17
jan
2017

Tubantia: Het winkelbestand in Ootmarsum heeft er een nieuwe aanwinst bij..

Margriet Siers verstaat de kunst van chocola maken: in De Gouden Kruimel in Ootmarsum

OOTMARSUM - Het winkelbestand in Ootmarsum heeft er een nieuwe aanwinst bij: chocolaterie en patisserie De...

Lees verder

28
dec
2016

Dinkelland Visie

Dinkelland Visie: Ootmarsum heeft er een nostalgisch, maar overheerlijk pareltje bij gekregen..