Chocolaterie

Alle Bonbons & Chocolade bij De Gouden Kruimel zijn handgemaakt, door ons zelf; dat is ons ambacht, onze trots.

We werken alleen met grondstoffen van de beste kwaliteit; die grondstoffen zijn met zorg voor mens, milieu en eindkwaliteit tot stand gekomen.

Onze eindproducten zijn daardoor eerlijk en van hoge kwaliteit. Van cacaoboon tot chocolade.

We maken repen, fudge, bonbons, zachte chocolade, schotsen, meringues, chocolate chip cookies, caramelzeezout chocolade, pralines, en alles wat ons chocoladehart ons ingeeft.

Dat zie je, dat ruik je, dat proef je.

We maken telkens iets anders, met de wind van de seizoenen, komen er telkens nieuwe smaken. Voor jullie altijd weer spannend om te proeven, en voor ons altijd weer leuk om te bedenken.

Met een beetje geluk, zie je ons achter in de keuken aan het werk, en kun je even komen loeren.

Alles is prachtig en met zorg verpakt: een mooi cadeautje om te geven, maar ook om van jezelf te krijgen.

Het is een prachtig vak, en we leren het je graag in bijvoorbeeld een workshop, cursus of proeverij Chocolade & Bonbons maken. > linkje

 

Leuk! Bewaar- en eetadvies:

De chocolade het liefst koel (maar niet koelkastkoud) en donker bewaren, afgesloten van licht en lucht. (In onze workshops leggen we je graag uit waarom dat zo is).

Voor gevulde bonbons geldt toch wel: hoe verser hoe beter! 
Dat proef je niet alleen, dat kun je ook horen…

Om de kwaliteit te kunnen garanderen, de bonbons binnen twee tot drie weken opeten.

Voor onze ambachtelijke chocoladerepen geldt:

  • Witte chocolade is zeker 3 weken houdbaar
  • Melkchocolade is ongeveer 2 maanden houdbaar
  • Pure chocolade is zeker 6 maanden houdbaar (maar bij ons is die dan allang op)

Cadeaubonnen

Workshops

Koekjes