Over ons

De Gouden Kruimel in Ootmarsum: Gezelligheid, Lekkere Koffie, Taart, Chocolade, Koekjes & Workshops.

Een heerlijk plekje, waar de tijd even stil staat. Strijk hier neer voor de lekkerste koffie met ambachtelijke taart. Geniet van al het lekkers en van elkaars gezelschap. Neem wat leuke/lekkere cadeautjes mee voor diegenen die jaloers zijn omdat ze niet mee konden of mochten. En heb je echt wat goed te maken? Dan vallen onze reuze-bonbondozen altijd bijzonder in de smaak;)

De Gouden Kruimel is een fijne combinatie van gezellig zitten, een mooie plek voor workshops om je vingers bij af te likken, en een nostalgische winkel met ambachtelijke, bonbons, koekjes, taart, chocolades en andere lekkernijen.

Onze workshops en cursussen zijn op het gebied van patisserie en chocolade. Taarten bakken, desserts, koekjes maken, bonbons bereiden, chocolade tempereren.
In onze ambachtelijke keuken kun je een heleboel leren.

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open. We zien je graag dan, gezellig!

Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. We vinden het belangrijk dat de ingrediënten en producten die we gebruiken eerlijk zijn en van hoge kwaliteit.

 

In De Gouden Kruimel zijn deze vrolijke gezichten je graag van dienst.

Mijn idee voor De Gouden Kruimel ontstond 8 jaar geleden. Ik kocht een plakboek, en stopte het vol met ideeën, inspiratie, plaatjes en foto’s. Het nostalgische gevoel van de plaatjes van Anton Pieck werden een leidraad in het realiseren van mijn droom.

Ik droomde van een klein knus winkeltje, waar de geur van heerlijkheden je stil doet staan voor de etalage met de prachtigste lekkernijen.

Na het behalen van mijn HBO-diploma heb ik de banketbakkersopleiding gedaan, volgde ik diverse cursussen en workshops en ging ik in de leer bij inspirerende leermeesters. Zij leerden me alle fijne kneepjes van het vak.

Een aantal verdienen het genoemd te worden:

Bakkerij Koopmans, Tubbergen

Maison Gustaf, Hengelo

De Postelhoek eten-drinken-slapen, Ootmarsum

Cafe-Bierlokaal De Engel, Oldenzaal

Restaurant De Librije***, Zwolle

Gebroeders Niemeijer, Amsterdam

Le Quartier Francais, Franschhoek,Zuid-Afrika

Restaurant Het Gebaar*, Antwerpen, Belgie