Over ons

De Gouden Kruimel is een klein nostalgisch winkeltje in het hart van Ootmarsum. Een fijne combinatie van gezellig zitten, een mooie plek voor workshops op maat, en een nostalgische winkel met versgebakken koekjes, handgemaakte bonbons en chocolades en originele, ambachtelijke taarten op bestelling.

 

Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. We vinden het belangrijk dat de ingrediënten die we gebruiken eerlijk zijn en van hoge kwaliteit.

Alles wat je in De Gouden Kruimel vindt is handgemaakt, dat is ons ambacht, onze trots. Dat begint bij het gebruiken van goede grondstoffen.

Die grondstoffen bewerken we dan zo dat we kunnen zeggen: “potverdomme wat lekker”.

Daar hebben we ons vak van gemaakt. 

 

In De Gouden Kruimel zijn deze vrolijke gezichten je graag van dienst.

Mijn idee voor De Gouden Kruimel ontstond 8 jaar geleden. Ik kocht een plakboek, en stopte het vol met ideeën, inspiratie, plaatjes en foto’s. Het nostalgische gevoel van de plaatjes van Anton Pieck werden een leidraad in het realiseren van mijn droom.

Ik droomde van een klein knus winkeltje, waar de geur van heerlijkheden je stil doet staan voor de etalage met de prachtigste lekkernijen.

Na het behalen van mijn HBO-diploma heb ik de banketbakkersopleiding gedaan, volgde ik diverse cursussen en workshops en ging ik in de leer bij inspirerende leermeesters. Zij leerden me alle fijne kneepjes van het vak.

Een aantal verdienen het genoemd te worden:

Bakkerij Koopmans, Tubbergen

Maison Gustaf, Hengelo

De Postelhoek eten-drinken-slapen, Ootmarsum

Cafe-Bierlokaal De Engel, Oldenzaal

Restaurant De Librije***, Zwolle

Gebroeders Niemeijer, Amsterdam

Le Quartier Francais, Franschhoek,Zuid-Afrika

Restaurant Het Gebaar*, Antwerpen, Belgie